Waarom een boxspring van taupe kopen?

boxspring taupe

Een boxspring van taupe is een van de meest actuele trends op het gebied van slapen en beddeninrichting. Maar wat is dat precies: een boxspring die gemaakt is van taupe? En welke specifieke voordelen hebben deze boxsprings de gebruiker te bieden?

Een taupe boxspring heeft een rustgevend effect

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: taupe is een zachte, grijsachtige kleur die relaxedheid uitstraalt, maar tegelijk ook chique en stijlvol oogt. En dat is natuurlijk precies wat je in de slaapkamer wilt hebben: een kleur die kalmerend en ontspannend werkt.

Een boxspring van taupe is uitermate comfortabel

Een ander aantrekkelijk kenmerk van een boxspring taupe is het ligcomfort van dit type bedden. Boxsprings bestaan uit meerdere matraslagen, een standaardmatras en een topmatras, waardoor ze op alle punten zorgen voor een goede en stabiele lichaamsondersteuning. Belangrijk is ook het verensysteem in boxspring, die zorgen voor een uitstekende balans en ondersteuning van alle lichaamsdelen. Hierdoor slaap je als een roos en wordt je lekker kwiek en fit wakker!

boxspring taupe

Opbergruimte onder je bed

Boxsprings hebben een hogere instap dan standaardbedden. Mede hierdoor is er onder het matras veel ruimte. Deze ruimte kun je natuurlijk optimaal benutten om spullen in op te bergen. Veel boxsprings zijn vanwege de extra ruimte die ze hebben, voorzien van handige opbergvakken en lades onder het bed. Daar kun je dan bijvoorbeeld reserveschoenen, winterkleding of ondergoed in opbergen. Lekker handig dus en je houdt hierdoor op andere plekken in de slaapkamer extra (kast)ruimte over!

Hoge instap: je komt gemakkelijk in en uit je bed

Zoals we al stelden, hebben boxsprings een hogere instap dan een gemiddeld bed. Dit is voordelig, omdat je hierdoor gemakkelijker in en uit bed kunt komen. Zeker voor mensen met rugklachten is dit ideaal. Je kunt voortaan je bed instappen en uitgaan, zonder dat je allerlei capriolen hoeft uit te halen!

Grote keuze aan stijlen, formaten en kleuren

Ten slotte is een groot pluspunt van het fenomeen boxspring dat je als consument erg veel te kiezen hebt. Of je nu een grote, een compactere, een taupe of een antracieten boxspring zoekt: er is erg veel keuze voor kritische mensen die het perfecte bed zoeken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *