Sluit je overkapping stijlvol af

glazen schuifwand

In de zomer genieten van een heerlijke open tuinkamer en in de winter lekker beschut zitten tegen de wind of regen, door het gebruik van een glazen schuifwand bij je overkapping kun je dit eenvoudig realiseren. Omdat er gebruik wordt gemaakt van meerdere panelen, is het open of dicht schuiven van de wand een koud kunstje. Voordeel is ook dat de schuifwand onder diverse overkappingen is te plaatsen, ook wanneer je een bestaand exemplaar hebt. 

Mooie en goede eigenschappen

Een glazen schuifwand van Verasol heeft een aantal unieke eigenschappen, zo is de onderrail waar de panelen in schuiven zeer laag. Op deze manier heb je nooit een obstakel waarover je kunt struikelen, het reinigen van de rail is vrij eenvoudig te doen. Met de handige meenemers op de deuren, kun je in een beweging alle delen open of dicht doen. Het glas wat is gebruikt voor de schuifwand is veiligheidsglas van 8 of 10 mm dik. De wanden zijn onder elke type overkapping te gebruiken.

glazen schuifwand

Passend bij iedere ruimte

Wat voor overkapping je ook hebt, een glazen schuifwand van Verasol past er altijd bij. Omdat er maatwerk wordt gehanteerd, heb je een perfect werkende glazen wand die je open en dicht kunt schuiven. De wieltjes zijn onderhoudsvrij, waardoor je altijd kunt genieten van de schuifwand. Het schuiven van de verschillende delen gaat erg licht en in een beweging. Je hebt tevens de keuze uit een aantal verschillende breedtematen van de delen, op deze manier wordt de wand altijd op maat gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *