Slaap iedere nacht als een roosje met een goed matras

Bed

Goed uitrusten is belangrijk voor de gezondheid, maar ook om fit op te staan en de dag door te komen als je bijvoorbeeld moet werken. Met een latex matras weet je zeker dat je voldoende en goed slaapt om weer fris en helder aan een nieuwe dag te beginnen. Twee soorten matrassen zijn samengesmolten tot één om uiteindelijk het perfecte matras te vervaardigen.

Latex matras

Twee matrassen in een matras

Van het matras is de kern gemaakt van pocketveren, een buitenkant is gemaakt van Polyurethaan schuim en de andere kant van latex. De laag latex van drie centimeter is uitstekend voor je rug, je wordt ondersteund in een natuurlijke positie. Schouderbladen, heupen en knieën hebben geen druk meer tijdens de slaap. Slaap lekker door tijdens de nacht en merk hoe fris en uitgerust je wakker wordt.

Veren passen zich direct aan tijdens het slapen

Matras

De veren van het matras functioneren onafhankelijk van elkaar, elke veer reageert alleen op de druk die afkomstig is van jouw lichaam. Bij iedere beweging die je maakt past de vering zich direct aan. Tijdens het slapen ontspannen de spieren en heb je altijd de beste ondersteuning. Pocketvering is zeer gevoelig, de kleinste beweging zal het matras op reageren als je slaapt. Draai jij je om dan zal je partner niets merken.

Stop met twijfelen en ga voor een goede nachtrust

Wil je voortaan lekker slapen en met een gezond en fris gevoel wakker worden? Ga dan voor dit goede matras, in de zomer heb je een heerlijk koel matras. In de winter wordt je lichaam warm gehouden door schuimlaag van het matras. De matras is voorzien van een hoes van polyester met een katoenen toplaag. De hoes is beschermd tegen bacteriën om altijd een goed en fris gevoel te garanderen.