Seniorenhulp ondersteund en assisteert

Verhuizen van meubilair is op zich niet zo heel erg. Maar wel wanneer de betreffende persoon recent is overleden en het huis leeg moet. In dat geval zit je er niet op te wachten. Dit omdat er dan een soort van hoofdstuk afgesloten wordt en dat is intens verdrietig. Begrijpelijk dat jij er niet op zit te wachten om dit te moeten doen. Toch staat de verhuurder er wel op dat dit gaat gebeuren. Zij willen immers de woning weer gaan verhuren of verkopen aan een ander. Hiervoor raad ik je aan om de hulp van Seniorenhulp in te schakelen. Dit bedrijf weet als geen ander hoe dat je op een vakkundige en toch snelle wijze de woning leeg en schoon hebt. Bovendien bieden zij ook de mogelijkheid om de meubels tijdelijk elders op te slaan.

Seniorenhulp is perfect

Nadat mijn vader voor een kleine vier weken geleden was overleden kreeg ik afgelopen week de brief binnen. De woning dient tijdig leeg geruimd te worden zodat er een nieuwe huurder voor gezocht kon worden. Begrijpelijk dat de woningbouw dit graag wilt, echter kwam het nogal hard aan. Deze periode had ik niet verwacht en was er ook bang voor dat ik dit niet in mijn eentje kon doen. Hierdoor ben ik online gaan zoeken naar een extern bedrijf. Al snel kwam ik terecht op de website van Seniorenhulp. Dit bedrijf heeft mij en het meubilair van mijn vader erg goed geholpen.