Scherpe prijzen bij keuken wageningen!

keuken wageningen

Bent u op zoek naar keukens met scherpe prijzen en hoge kwaliteiten? Stop dan met zoeken en kijk dan zo snel mogelijk bij keuken wageningen.

Over keuken wageningen.

Keuken wageningen is een keukenbedrijf dat opgericht is door Frits Reijmers. Hij heeft tijdens het oprichten van het bedrijf, bedacht om geen showrooms te hebben en weinig personeel aan te nemen. Doordat hij met dat idee kwam, kan hij de keukens voor een scherpe prijs weggeven.

 

Bij keuken wageningen vinden ze communicatie ook erg belangrijk, door de communicatie wordt er altijd goed met u overlegd wat de prijs is en wat u precies wilt. De klant staat namelijk altijd voorop en dat kunt u aan de werkwijze van Frits Reijmers zien. Nadat u contact opneemt met keuken wageningen, komt u in contact met Frits. Hij maakt dan vervolgens een afspraak om bij u langs te komen.

 

Tijdens de afspraak worden er ontwerpen voor u gemaakt waar u uit kunt kiezen, de ontwerpen bestaan altijd uit twee ontwerpen. Als u een van de ontwerpen niet mooi vindt, dan kunt u zelf aangeven wat u graag zou willen. Hierbij kunt u ook aangeven wat voor apparaten u erbij wilt en wat voor merk.

 

Vervolgens worden er dan foto’s van de apparaten gemaakt zodat u kunt kijken waar u uit kunt kiezen. Daarnaast gaat Frits aan de slag met de grafische computerprogramma en gaat hij verder met de ontwerpen.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met keuken wageningen en vervolgens vragen stellen.