Olijfboom 1 meter

Lees hier over de voordelen van een olijfboom 1 meter van Tropic trees. Velen willen graag een boompje in de tuin, maar die liever niet het zicht of lichtval belemmeren. Een boom in de tuin daar moet je of onderdoor of overheen kunnen kijken, maar bij onderdoor wordt het donkerder in huis. Dus de voorkeur gaat uit naar een boompje waar je overheen kan kijken zoals de olijfboom 1 meter. Vanaf 35 euro kun je al in bezit komen van zo’n klein olijfboompje, maar Tropic trees heeft ook zeer exclusieve olijfbomen in het assortiment. Lees verder wat Tropic trees nog meer heeft voor een lage prijs.

Best bijzonder, exotische planten en bomen in Nederland

Tropic trees heeft meer dan de olijfboom 1 meter in het assortiment. Bovenaan de internetpagina staat de navigatie en daar kun je linken naar palm, vijg, limoen, en andere bijzondere exotische planten en bomen. Het is niet voor te stellen dat die exotische vegetatie in het kille en natte Nederland gewoon blijft leven. Veel boompjes en planten zijn zelfs winterhard, en kunnen een periode van vorst doorstaan. In ieder geval zijn exotische boompjes en planten altijd uniek, dus ook de olijfboom van 1 meter. Het geeft opties om een unieke maar toch praktische tuin te verkrijgen die weinig onderhoud vraagt.

Afwijken van de standaarden is nu makkelijk

Van oudsher is er op veel plekken dezelfde vegetatie. Bijvoorbeeld perken met rozenstruiken, hoveniers van de gemeente later de sociale werkvoorziening, hadden daar amper werk aan. Het was net in november die roos terug snoeien tot kniehoogte, en in maart het echte snoeien. Omdat zulke struiken geen onderhoud vragen werden ze daarom populair, en kwam je ze overal tegen. Alleen al de tuin bij een woon/zorgcomplex voor senioren heeft altijd perken met rozenstruiken. Het werd dus tijd dat een importeur zoals Tropic trees er zou komen om de standaarden te doorbreken, want een olijfboom 1 meter, vraagt ook nauwelijks onderhoud.

Geef een reactie