Houten vloer in huis

Houten vloeren laten karakter zien, ze geven kamer de uitstraling en maken sfeer in het huis. Houten vloeren zijn over het algemeen duur en daarnaast ook erg kwetsbaar. Houten vloeren vragen de nodige aandacht, je moet ze goed onderhouden en vlekken zijn moeilijk te verwijderen. Omdat houten vloeren zo kwetsbaar zijn worden veel alternatieven geboden die op hout lijken. Deze alternatieven zijn vaak niet zo mooi en sfeervol als andere houten vloeren maar relatief wel een stuk goedkoper en makkelijker te handhaven in huis.

Kunststof planken als vervanging van hout

Kunststof planken zijn een goed alternatief voor houten vloeren in huis. Kunststof is over het algemeen goedkoper dan houten planken en kunnen net zo makkelijk worden gelegd. Kunststof planken laten tegenwoordig hetzelfde mooie karakter zien als een houten vloer. Kunststof planken zijn makkelijk schoon te maken en krassen minder snel. Daarnaast hebben kunststof vloeren niet de zorg en aandacht nodig die een houten vloer nodig heeft.

Millboard vloeren voor buiten

Millboard staat voor luxe, kwaliteit en duurzaamheid en is een prima alternatief voor hardhout en conventioneel composiet voor de buiten gebruik. Er is niets zo mooi als de uitstraling van een natuurlijke houtnerf, maar een dergelijke vloer of gevel komt helaas met veel nadelen. Millboard is anders, er is jaren geïnvesteerd in het perfectioneren van een alternatief voor hout dat net zo aantrekkelijk is, maar dan zonder de nadelen ervan. Het resultaat is een unieke terras- en gevelplank die qua natuurgetrouwheid, duurzaamheid en gebruiksgemak al vele jaren ongeëvenaard is gebleken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *