Een elektrische deuropener voor zakelijk gebruik

elektrische deuropener

Een elektrische deuropener wordt onder particulieren steeds populairder, denk bijvoorbeeld aan de slimme sloten die je kan openen met je smartphone of met je vingerafdruk. Maar onder smart locks valt ook de categorie elektrische deuropener voor zakelijk gebruik. In deze blog leggen we de mogelijkheden van een elektrische deuropener uit voor het zakelijk gebruik.

Vakantiehuisjes

Heb je een vakantiehuisje en verhuur je deze ook weleens aan vrienden of onbekenden? Dan is een elektrische deuropener perfect. Er kan bijvoorbeeld een afstandsbediening mee gegeven worden aan de huurders of er kan een codepaneel geplaatst worden bij het huisje.

Wat voor vakantiehuisjes toegepast kan worden kan natuurlijk ook bij kamerverhuur, hotels en Airbnb.

elektrische deuropener

Thuiszorg

In de thuiszorg worden vaak sleutelkluisjes gebruikt maar deze zijn niet altijd even veilig. Het enige veilige sleutelkluisje is de Puck Keysafe en voor dit geld heb je ook een elektrische deuropener. De elektronische deuropener wordt binnen de thuiszorg ook steeds populairder aangezien dit slot vanaf de buitenkant ook niet zichtbaar is. Daarnaast zijn elektronische deuropeners ook te leasen, als er bijvoorbeeld thuiszorg nodig is voor een korte periode.

Zoals je ziet is een elektrische deuropener niet alleen handig om woningen mee te openen maar is dit type slot ook erg handig voor zakelijk gebruik.