Duurzame klamboes tegen een eerlijke prijs

We kunnen ons allemaal wel de klamboes van vroeger herinneren. Tijdens die warme zomeravonden deed je je best om die vervelende muggen bij jou vandaan te houden. Of je nu thuis was, of op vakantie, de klamboe was je beste vriend. En toch is de klamboe een beetje (onterecht) in vergetelheid geraakt. Maar de klamboe is terug. En hoe! We vertellen je meer over de unieke klamboes van Bambulah.

Duurzaamheid

De klamboes van Bambulah worden in het prachtige Bali gemaakt. En allemaal met de hand. Uiteraard tot in perfectie. Duurzaamheid staat iedere dag met stip op nummer 1 op de agenda binnen dit prachtige bedrijf. Door de keuze uit de juiste materialen, duurzame productieproces en werkwijze werken ze toe naar de ideale klamboe voor jou en mij.

Kwaliteit

De klamboes die we vroeger gebruikten waar vaak van slechte kwaliteit. Vaak zie je dan dat deze binnen een korte periode worden weggegooid. En juist daar komt ook weer duurzaamheid om de hoek kijken. Op het moment als je dit elk jaar doet is dit niet goed voor het milieu. Daarom werkt Bambulah met de beste materialen zodat jouw klamboe langdurig mee kan gaan.

Verschillen de maten

De klamboes bestaan uit verschillende maten. Je kan dan denken aan klamboes voor eenpersoonsbedden, tweepersoonsbedden, kinderbedden maar ook aan ronde of rechthoekige klamboes. Hierdoor is er altijd een geschikte klamboe van Bambulah voor jou.

Zeg gedaan tegen de muggen

Wil je nu eindelijk eens van die vervelende muggen af zijn? We kunnen je dan zeker deze kwalitatief goede klamboes aanraden. Dankzij de goede kwaliteit gaan de klamboes jaren mee en hoef je niet om het jaar een nieuwe aan te schaffen. Kies vandaag nog voor deze stijlvolle en kwalitatief goede klamboes. Bedankt ons later maar! We zijn benieuwd naar jouw ervaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *