Bank of stoel?

industriële eetkamerbank

Het is voor velen het belangrijkste moment van de dag. Het avondeten. Iedereen schuift gezellig aan en vertelt in geuren en kleuren wat hij of zij die dag heeft meegemaakt en dat onder het genot van de daghap. Dit wil je natuurlijk wel doen aan een leuke eettafel in combinatie met een leuke eetkamerstoel, maar wat past nu bij jullie in het huis? Of wat zijn de huidige trends? Daar ga je nu achterkomen!

industriële eetkamerbank

 Rondje om de tafel

Wanneer je in je huis beschikt over een kleine ruimte, die toegewijd kan worden als eetkamer, is een vierkante of rechthoekige eettafel vaak erg collosaal en onhandig. In dit geval kun je dus het beste kiezen voor een ronde eettafel. Door deze eettafel te combineren met kleurrijke of verschillende stoelen, maak je het ook nog eens trendy. En een bijkomend voordeel van zo’n ronde tafel is dat je makkelijk contact maakt met iedereen aan tafel. Je kunt namelijk oogcontact maken met iedereen aan tafel. Dit kan weer niet bij een rechthoekige/vierkante eettafel. Super gezellig toch?

 De driekhoeks verhouding

Heb je nu toevallig een lastige ruimte, bijvoorbeeld een ruimte uitlopend in een punt etc? Dan is een driekhoekige eettafel misschien wat voor jullie. Deze tafel is namelijk heel makkelijk in een hoek te plaatsten. Echter brengt deze tafel het nadeel met zich mee dat hij niet geschikt is voor gezinnen met een even aantal. Dit heeft natuurlijk alles te maken met zijn vorm. Echter is er wel een oplossing om toch meer zitplek bij zo een driehoekige tafel creëren . Dit is namelijk tevens de trend van dit moment. Namelijk; de eetkamerbank. Door een bank te plaatsen aan een van de kanten van de driehoek, creëer je meerdere zitplekken (dan een of twee). Eetkamerbanken zijn helemaal trendy. Ze zijn tevens ook toepasbaar aan de normale vierkante of rechthoekige eettafels.

 De Trend

De trend op dit moment zijn dus eetkamerbanken en met name de industriele eetkamerbank. Dit is een eetbank met stalen oftewel industriële elementen eraan verwerkt. Zo kun je denken aan de armleuningen of de poten, etc. De industriële eetkamerbank is goed te combineren en te integreren met elk interieur. Door middel van de aanschaf van deze bank geef je, je interieur een fris en trendy uiterlijk, waarop de buren jaloers zullen zijn. Bovendien zit het ook nog eens lekker en voelt het lekker knus aan, zo dicht op elkaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *