Balkonhekken aanschaffen

Een balkonhek is een hekwerk om een balkon. Het wordt ook wel een balustrade genoemd. balkonhekken geven je balkon een bepaalde uitstraling. Het dient ook voor de veiligheid van een balkon. Balkon hekwerken worden op maat gemaakt, zo kun je het hekwerk laten aanpassen naar je eigen wensen. Denk hierbij aan de hoogte, spijldikte, sierkrullen en de koker.

Soorten balkonhekwerken

Balkonhekwerken gaan jarenlang mee en hebben een luxe uitstraling. De hekwerken van staal worden uitgevoerd met stalen ringen, stalen krullen en eventueel met punt smeedwerk. Stalen balkonhekken zijn leverbaar op projectbasis en is geheel uitgevoerd met traditioneel smeedijzer. IJzeren balkon hekwerken zijn onderhoudsvriendelijk. Ze zijn een goed alternatief voor houten en stalen balustrades. De ijzeren balkonhekken zijn kindvriendelijk, geen splinters, krassen of snijwonden. Balkonhekken zijn duurzaam en onderhoudsvrij. Balkonhekken roesten niet en is ook kleurvast. Aluminium balkonhekken zijn licht van gewicht en zorgen voor diverse mogelijkheden. Ze zijn roestvrij, modern, elegant en onverwoestbaar.

Prijzen

De prijzen van balkon hekwerken zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het materiaalsoort, montage en de afwerking ervan. Je kunt zelf de hekwerken samenstellen en online bestellen. Je kunt ook een offerte aanvragen of vragen naar de mogelijkheden. Er is ook een mogelijkheid om een monteur langs te laten komen om de balkonhekken te laten meten. Op basis hiervan wordt er dan een offerte gemaakt. De prijzen van balkonhekken zijn afhankelijk van de dikte van de spijlen, de soorten horizontale liggers, de afstand, de soorten palen, punten, krullen en andere versieringen. Hoe meer versieringen, hoe duurder het hekwerk. De hekwerken zijn verzinkt als verzinkt en gecoat en in verschillende kleuren verkrijgbaar. Wil je balkon hekken

Bestellen, dat kan gemakkelijk online.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *