Amersfoort, Amsterdam of Eindhoven. Wat is de mooiste stad om naar toe te verhuizen?

Ga je net het huis uit om op jezelf te wonen, of je vind dat het gewoon tijd is voor een nieuwe start. Dan zijn hier drie leuke steden om uit te kiezen. Maar welke van de drie is dat het leukst om te wonen. En wat kan je hier allemaal dan doen om je tijd mee door te brengen? Dit zijn natuurlijk hele belangrijke factoren om te weten. Daarom staat hier per stad beschreven wat de activiteiten zijn en wat de leukste buurten of wijken zijn om je nieuwe woning te kiezen.

Activiteiten in de stad

Laten we beginnen met wat er te doen is in onze prachtige hoofdstad, Amsterdam. Naast het hebben van een van de beste voetbalclubs van Nederland. Heeft Amsterdam ook een hele bekende winkelstraat. De P.C Hooftstraat. Hier kan je alle A-merken vinden van kleding, tassen, schoenen en sierraden. Altijd leuk om even langs te lopen ook al koop je niks. Verder kan je even voor wat bezienswaardigheden een stukje verder wandelen. Zo kan je naar de Dam, het Koninklijk Paleis Amsterdam, het Rembrandtplein of even door de Hortus Botanicus Amsterdam tuin.
Activiteiten zoals museums bezoeken is hier genoeg keuze voor, van geschiedenis tot kaas, van tassen tot seks. Je kan een hele hoop informatie opdoen door hier heen te gaan.
Leuke wijken om in te wonen in Amsterdam zijn De Omval, De Vonderbuurt of De Sleutelvaart.

Amersfoort ligt in het midden van Nederland en heeft zo’n 160.000 inwoners. Dat zijn genoeg buren dus. Ook hier zal dan weer genoeg te doen zijn. Zoals met de kinderen naar het Dierenpark Amersfoort. Of naar het Nationaal Militair Museum of Cavaleriemuseum. Er is een hoop te kiezen in museums en in culturele plekken.
Voor een wandeling langs wat bezienswaardigheden kan je naar de Sint-Joriskerk, Onze Lieve Vrouwetoren, de Monnikendam, Nederlandse Kastelenstichting of rustig door het Birkhoven bos.
Nu wordt het nog een leuke woning zoeken. Deze plekken zijn dan goede opties voor een gezellige buurt. Schuilenburg, Randenbroek, Hoogland en Hooglanderveen. 


Als laatste maar niet de minste, Eindhoven. In Noord-Brabant met zon 225.000 inwoners die praten met een leuk accent. Hier is veel te doen in wat zich buiten bevindt. Zo kan je naar de interactieve Dierenrijk of de Zoo Veldhoven waar mooie roofvogels in de openlucht zijn. En hier zijn nog 2 andere parken voor! Daarnaast kan je naar Eindhoven Museum wat wederom buiten is. Allemaal leuke activiteiten wat je kan doen tijdens mooi weer.
Even rustig wandelen komt Eindhoven ook mee in aanraking. De Strabrechtse Heide is een prachtig gebied om een rondje lopen. Of ga naar het Genneper Park tijdens de winter voor prachtige plaatjes.
Zelfs in Eindhoven kan je naar het strand, of eigenlijk een meer met wat wordt na gedaan als strand. Lekker met je handdoek en parasol liggen bij het water.
Wijken waar jij je snel thuis zult voelen zijn het Witte Dorp, de Stijp-S en het Oud-Stratum.
Al een keuze kunnen maken? Zoek dan een verhuisbedrijf Amersfoort, verhuisbedrijf Amsterdam of een verhuisbedrijf Eindhoven op en laat jou verhuizing soepel verlopen!