Advies en tricks voor het schoonmaken van Solid Surface

Schoonmaken

Solid Surface van het merk Marlan is een speciaal materiaal dat gebruikt kan worden voor verschillende soorten toepassingen. Zo wordt dit materiaal onder andere gebruikt voor keukens, badkamers, ziekenhuizen, in de horeca en op scholen. Solid Surface is een oppervlakte materiaal en heeft veel eigenschappen die de kwaliteit van dit product bevorderen. Het is bijvoorbeeld eenvoudig te onderhouden, stevig, moeilijk te beschadigen en niet poreus. Een ideaal materiaal dus om te gebruiken voor verschillende soorten doeleinden. Het is daarbij natuurlijk ook van belang om te weten hoe je dit materiaal het beste kunt onderhouden.

Eigenschappen

De eigenschappen van het materiaal zorgen voor de hoge kwaliteit van Solid Surface. Zo is het niet poreus en vochtbestendig. Dat maakt het ideaal om gebruikt te worden in bijvoorbeeld keukens of badkamers. Ook is het voedselveilig, hygi├źnisch en bestand tegen chemische stoffen. Vanwege deze eigenschappen is het ook zeer eenvoudig om het materiaal te onderhouden. Solid Surface wordt dan ook vaak toegepast in ziekenhuizen, restaurants en scholen. Maar ook in keukens en badkamers in huis is dit materiaal zeer goed toepasbaar. Beschadigingen komen ook bijna niet voor bij dit materiaal. Als het wel beschadigd is het ook zeer eenvoudig weer te repareren.

Schoonhouden

Om Solid Surface schoon te maken kan er gebruik worden gemaakt van de gebruikelijke middelen die je normaal in huis gebruikt. Het materiaal zelf is bestand tegen vlekken en is door de eigenschappen eenvoudig te reinigen. Je kunt dan ook prima gebruik maken van allesreiniger of andere schoonmaakmiddelen. Voor hardnekkige vlekken wordt het gebruik van een schuurspons aangeraden in combinatie met schuurmiddel. Wordt het materiaal gebruikt als wasbak of als vloer in een douche, dan is de kans aanwezig dat er kalkaanslag gevormd wordt. Dit kan met kalkreiniger verwijderd worden zodat het geheel er weer als nieuw uitziet.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Solid Surface is toe te passen op veel verschillende manieren in verschillende vormen. Het materiaal kan op maat worden gemaakt en de eigenschappen maken het zeer goed te gebruiken voor berdrijven en particulieren. Kortom, oppervlaktemateriaal van de beste kwaliteit! Laat je een nieuwe keuken bouwen of wordt de badkamer verbouwd en ben je benieuwd naar de mogelijkheden met dit materiaal? Dan kun je hier een offerte opvragen bij Marlan. Op deze manier kun je duidelijk krijgen wat de mogelijkheden zijn met Solid Surface en of deze aan jouw wensen kunnen voldoen.