Aan de slag met kunstplanten

kunstplanten

Kunstplanten kunnen een waar feestje zijn voor bij je thuis of op het kantoor. Bovendien heeft het weinig onderhoud nodig en is de kwaliteit vandaag de dag zo ontzettend goed, dat je het bijna niet van echt kan onderscheiden. Mocht je willen weten welke kunstplanten er allemaal zijn, dan willen we je graag doorverwijzen naar de webwinkel. Maxifleur is de specialist als het aankomt om kunststof planten. Je kunt bijvoorbeeld kijken naar de bamboe planten of de mooie fiscus. Wil je liever een kleurrijke omgeving creëren, kijk dan eens naar de mooie bloeiende planten. Er zijn ook planten beschikbaar voor buiten, zodat je oprit er ook geweldig uitziet, in alle seizoenen van het jaar.

kunstplanten

Wanneer je eenmaal een plant hebt gevonden dan kun je uiteraard ook meteen kijken naar de plantenbakken die Maxifleur in het assortiment heeft. Wil je eigenlijk toch ervaren hoe het in het echt eruit ziet? Dit kan. Je kunt langskomen bij de showroom in Rozenburg. Deze is maar liefst 1.000m2 groot en bevat grote en kleine planten, plantenbakken en overige accessoires. Er zijn 10.000 planten en bomen op voorraad!

De kunstplanten zijn altijd van hoge kwaliteit

Plant

Het is voor het bedrijf een belangrijke waarde om de kunstplanten zo natuurgetrouw na te maken. Dit is dan ook het uitgangspunt bij het ontwerpen en maken van de planten. Om de kwaliteit hierbij te waarborgen, wordt er uiteraard goed geluisterd naar de wensen van de klant, maar ook wat de toeleveranciers en de kwekers hierover te vertellen hebben. Zo is er altijd ruimte voor ieders wensen en bestaat het assortiment enkel uit kwalitatief hoogwaardige producten. Omdat de samenwerking met de leveranciers zo goed en nauw is, zijn de prijzen ook goed. De planten en bomen worden vaak exclusief voor ons gemaakt en opgebouwd, waarmee het uniek is en beschikbaar tegen een groothandelsprijs. Voor meer informatie heten we je graag welkom op de website!