3 tips om je kamer te pimpen!

Waar we ons normaal gesproken vooral focussen op het geven van tips en informatie aan volwassenen, zou dit ook wel eens een erg leuk blog kunnen zijn voor je tiener! Tegenwoordig is er namelijk erg veel mogelijk op het gebied van styling en inrichting van verschillende kamers. Met kleine aanpassingen kan er al een geheel andere look worden gegeven aan de slaapkamer, waar we je in dit blog graag mee willen inspireren. We geven je alvast drie tips, waarna je vervolgens zelf kunt kijken hoe jij van een saaie kamer, weer een hippe en stoere kamer kunt maken!

Het vervangen van de meubels

Op de meeste kinderkamers bevinden zich altijd wel kleine bureautjes of stoeltjes, waar de kinderen zich prima mee zullen vermaken. Echter is het zo dat na een loop van tijd de kinderen wel klaar zijn met deze inrichting, waarna het tijd is voor verandering. Het knutselbureau moet bijvoorbeeld vervangen worden voor een tafel of bureau om het huiswerk te maken, omdat dat nu eenmaal de tijd is waar ze nu mee te maken hebben. Bedenk voor jezelf goed of je bepaalde meubels wilt vervangen, waarna je al snel de eerste stappen zet naar een stoerdere kamer!

Maak gebruik van een ledstrip!

Wanneer we gaan kijken naar het daadwerkelijke pimpen van de kamer, zou je eens kunnen kijken naar een ledstrip. Met een ledstrip beschik je over een lange lichtslang, die je door je gehele kamer kunt bevestigen. Vele emnsen kiezen ervoor om de ledstrip langs de bedeenplank of langs de kozijnen te bevestigen, zodat je over verlichte elementen in de kamer zult beschikken. De ledstrip is te verkrijgen en soms zelfs in te stellen in verschillende soorten kleuren. waardoor je altijd en steeds opnieuw weer een uniek effect kan aanbrengen in je kamer!

Geef je kamer een nieuwe look!

Wanneer je jouw kamer een nieuwe look wilt geven, zou je er ook eens voor kunnen kiezen om de muren of meubels te schilderen. Ben je wel klaar met de blauwe of roze muur? Schilder hem dan eens in een andere kleur die je nu erg mooi vind. Samen met je vader of wellicht alleen zul je een andere kleur aanbrengen, wat direct zal zorgen voor een ander aanzicht in de kamer. Door het verschil in kleuren van de muur, het vervangen van meubels en het toepasen van een eldtsrip, zul je over een geheel andere look van je kamer beschikken. Je beschikt nog altijd over dezelfde kamer, maar met behulp van kleine aanpassingen zoals de edstrip, kun je er nu voorlopig weer mee voort. Succes en veel plezier met de herinrichting en het aanpassen van je kamer!